This website uses cookies to store information on your computer. Some of these cookies are used for visitor analysis, others are essential to making our site function properly and improve the user experience. By using this site, you consent to the placement of these cookies. Click Accept to consent and dismiss this message or Deny to leave this website. Read our Privacy Statement for more.
Print Page   |   Sign In   |   Join Now!
Community Search
Project Gallery: The Green Guys 1
Share |

The Green Guys Environmental designed this commercial installation for AG&M Granite in Austin, Texas. Average annual rainfall for this area is 32". The Lower Colorado River Authority required rainwater collection from AG&M's 30,000 sq. ft. warehouse in order to reduce the size of their retention pond. 4" PVC pipe was run in the air to direct the water to three separate 9,000 gallon tanks. The PVC pipe was painted to maintain the aesthetic quality of the building and to protect the pipe from UV rays. A 30,000 sq. ft. irrigation field with native landscaping will be the discharge zone for the collected water. There are also two 6,000 gallon tanks for fire department use. For more information, contact The Green Guys.



more Calendar
Membership Software Powered by YourMembership  ::  Legal